Спорт

Ученичка от ПГДС с покана за националния отбор по хандбал

ПГДС

Отборът по хандбал

Единадесетокласничката Райна Георгиева от ПГДС „Цар Иван Асен II“ е получила покана да стане част от националния отбор и да защитава честта на страната ни на състезание в Австрия, похвалиха се днес от ръководството на хасковската гимназия.

Талантливата ученичка е била забелязана по време на мачовете във Велико Търново за купата на България.  Райна е една от отличничките в местния тим по хандбал, воден от треньорка Ирина Миладинова.

Нейната възпитаничка има съществен принос за спортните успехи на своето училище.  На зоналното първенство при девойки 11-12 клас отборът на ПГДС – Хасково стана първи. Учениците от местната гимназия са шампиони и на областното първенство за кадети и девойки. 

Спортистите от гимназията прибавиха през последния месец още спортни трофеи в колекцията си от областните състезания по лека атлетика, тенис на маса и шахмат. Отборите на ПГДС „Цар Иван Асен II“ са се изкачили на-най високото стъпало на почетната стълбичка и в трита вида спорт, допълват от ръководството на гимназията.

Волейболистите на гимназията са трети на областното първенство.

ПГДС

Отборът по лека атлетика

ПГДС

Отборът по по шахмат

ПГДС

Отборът по тенис на маса

ПГДС

Отборът по волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button