Регион

Трудова злополука в рудник Чала, работник със счупен крак

Рудник Чала, архив47-годишен работник в рудник Чала край хасковското село Горно Брястово пострада при трудова злополука, научи Haskovo.info.

Инцидентът е станал вчера около 14:00 часа. Работникът извършвал ежедневните си задължения, когато паднал камък от стената и го ударил по крака.

Веднага е подаден сигнал на спешния телефон 112. Дошлият на място екип е откарал пострадалият мъж в МБАЛ – Хасково.

От там съобщиха за Haskovo.info, че работникът е в стабилно състояние и няма опасност за живота му.

Тепърва предстои инцидентът да бъде разследван и официалните органи да излязат със становище по случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
TAKA LI
TAKA LI
30.04.2013 15:09 15:09

Бившият депутат от ГЕРБ Иван Петров стана третият отхвърлен от партията на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, който след това се нахвърля върху бившите си съпартийци. След Емил Димитров и Мирослав Найденов, Петров също насочва атаката си срещу бившия вътрешен министър Цветанов и сипе обвинения за масово подслушване.

В интервю за в.“Преса“ бившият зам.-председател на парламентарната комисия за контрол на ДАНС Иван Петров обвини Цветанов и ГЕРБ в подслушване, рекет на бизнесмени и корупция. По думите му, еуфорията от властта при Цветанов се проявила веднага след изборите през 2009 г., когато той застана начело на МВР.

„За мен най-големият ужас бе да чете СРС-та в НС и да обвинява лекари, без да е ясна вината им“, казва Петров за случая в лекарите от Горна Оряховица, които Цветанов набеди от парламентарната трибуна за убийци на новородено.

За подслушванията Петров твърди, че е убеден, че именно МВР е записало скандалния разговор между Найденов, Борисов и Кокинов. Според него изнасянето на тези записи е контра удар по Цветанов заради поръчваните от него незаконни подслушвания.

„Първо, защото има огромно недоверие към този вътрешен министър. Нямате представа софийските полицаи по какъв начин говорят за Цветанов – на средно и на по-висше ниво. Това ме кара да си мисля, че изнасянето на записи е ответна реакция, съпротива срещу Цветанов“, обяснява Петров.

Специализираните автомобили на СДОТО според него обаче подслушвали и в Народното събрание, за което имало знаци. По думите му обаче е важно да се види как са правени законни подслушвания на журналисти и политици.

„Няколкократно като народни представители сме получавали сигнали, предупреждения да внимаваме какво говорим. От други хора, но казани явно от него. Какво значи репликата – „абе, какви работи чухме или внимавайте тези неща не са приятни“, допълва Иван Петров. Обвиненията му към Цветанов са свързани и с пълненето на партийните каси, като казва, че е твърде възможно бившият вътрешен министър да е отговорен „ако е вярно това, което казват хора от бизнеса, че в определени региони ги рекетират.“

Иван Петров е бивш шеф на полицията в Хасково и беше областен координатор на ГЕРБ в града, но остана извън листата за предстоящите избори, като според различни публикации името му е изпаднало от листите по искане на Цветан Цветанов. Петров не отрича конфликта си с Цветанов, но твърде, че са се скарали заради димитровградския бизнесмен Тодор Бояджиев, който е кумец на бившия вътрешен министър и стана известен като строител на апартаментите му.

„Този човек винаги се движи в рискови среди. В неговия склад откриха откраднати цигари при въоръжен грабеж с полицейски униформи“, допълва Петров пред „Преса“, като описва участието на Бояджиев в аферата „Дюнигейт“ и го обвинява в кражба на ДДС.

Хасково-Инфо
Хасково-Инфо
30.04.2013 19:15 19:15

Абе защо не пишете за изявленията на Иван Петров?

Back to top button