Спорт

Футболни легенди идват в Хасково за годишнината на Гунди

ГундиИзвестни футболни легенди се очаква да пристигнат в Хасково за отбелязването на 70-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, която се навършва на 4 май. Организацията се подготвя от хасковския фенклуб, съобщи председателят му Димитър Димитров.

Годишнината ще бъде отбелязана на 6 май в известен хасковски ресторант. Сред поканените футболни величия са Наско Сираков, Даниел Боримиров, Иво Тонев, Иван Вуцов, Станимир Стоилов, Петър Жеков, Стойчо Младенов, Димитър Якимов и други. Очаква се и съпругата на Гунди Величка Аспарухова, местни бизнесмени и доайени на футбола от Хасково.

ГундиНад 50 са членуващите към момента в хасковския фенклуб. В офиса на клуба на бул.“Съединение“ 33 са подредени снимки от звездните моменти на обявения за най-велик български футболист. Нашата цел е да привличаме повече деца да се увличат от спорта, сподели Димитър Димитров.

Той съобщи още, че в момента се готви проект за изграждането на модерена спортна база в Минерални бани. Кметът на общината вече е дал безвъзмездно терен от 30 дка. Предвижда се там да бъде изграден стадион, отговарящ на всички европейски изисквания. Идеята е да бъде направена школа под името „Георги Аспарухов-Гунди“, а базата да бъде ползвана за тренировки на деца от училищата и детските градини. За целта ще бъдат необходими около 1 милион лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Идин ут СИРАКУЗА.
Идин ут СИРАКУЗА.
30.04.2013 21:12 21:12

Адь бя Ристьо ти пък ко са праиш на някъв?
Оть ни идиш в Долну Сиракув при Шокарувте амь са жаскаш тука въ,отювъй от женътъти е ут там въ,ъхъ…

ggg
ggg
04.05.2013 11:21 11:21

в колко часа ще е това и къде се намира тоя фен клуб не съм от Хасково и не знам ? 70 години безсмъртие! Поклон пред Гунди! САМО ЛЕВСКИ

Анонимен
Анонимен
04.05.2013 22:56 22:56

samo cska,k*r za levski!!!!!

Анонимен
Анонимен
05.05.2013 15:21 15:21

samo cska-tova e istinskijat bg otbor-vsepriznat v cjala evropa,za razlika ot nedorazumenieto,,otbora ot obora,, na borat!!!njama da stanete shampioni i tazi godina,kakto i kupata njama da vzemete neshtastnici!!!vsi4ki sadii svirjat za vas,cjaloto bfs e za vas,na4elo s perukata!!!no i da vemete nesto,blagodarenie na sadii,bfs,to posle ste stavate za smjah v evropa,kakto obiknoveno?!samo cska i edin goliam otzad na otbora ot obora goveda-k*r za levski!!!!!!!!!!!

Back to top button