Хасково

„Гранд“ подготвя конкурентни двойки, посрещна Великден с концерт

КонцертътУсилената подготовка за наближаващия Държавен шампионат по спортни танци в Албена в края на юни накара конкурентни двойки да потърсят професионална помощ от треньорите на хасковския клуб Гранд – Павлина Вълчева и Николай Манолов.

„Ние не делим учениците си на наши и конкурентни. за нас това е удоволствие. Важно е да помогнем с каквото можем на всеки, които иска да черпи от нашия опит“, коментира пред Haskovo.info Николай Манолов.

Така миналата седмица двамата с Павлина са работили с двойки от Стара Загора, предстоят им тренировки и със състезатели от Свиленград.

Междувременно върви и интензивната подготовка на децата от местния клуб „Гранд“. 4 двойки в най-малката възрастова група до 9 години се подготвят за състезанието в Албена. За да покажат новите си композиции и костюми на сцена, възпитаниците на Николай и Павлина изнесоха Великденски концерт.

„Това беше генерална репетиция за всички, които имат амбицията да се борят за титлата шампиони на България“, коментира Николай Манолов.

Сред фаворитите на състезанието в Албена, където тази година се възобновява и международния турнир, са Мирослава Дойчева и Любослав Стоев.

Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button