Хасково

Лятна колекция от ментета задържаха на Капитан Андреево

ImageЛятна колекция от 3 550 мъжки фланелки и 70 дънкови панталона, имитиращи световноизвестни марки, разкриха митническите служители на Капитан Андреево. Ментетата са били превозвани в камион с турска регистрация, пътуващ от Турция за Литва.
Камионът е бил селектиран за щателна митническа проверка по метода анализ на риска. При проверката митническите служители установили, че между декларираните текстилни изделия са укрити 10 чувала с ментета на луксозни стоки, в количества, достатъчни за лятна подмяна на гардероба на малък литовски град – 1900 мъжки фланелки с логото на LACOSTE, 400 с логото на BURBERRY и 350 с логото на PAUL SHARK. Други 900 тениски пък имитирали марките PORSHE, FERRARI и BURBERRY.

Текстилните изделия са задържани и за случая ще бъде сезиран правопритежателя на търговската марка, съобщиха от пресцентъра на Митница „Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button