Хасково

С 3 секции по-малко започна изборният ден в областта

ImageС 3 по-малко от предварително обявените секции  започна изборният ден в Хасковски избирателен район. Закрита е секцията в болницата в Тополовград поради липса на избиратели, а също в болницата в Свиленград, където няма да действа и подвижната секция за хора с двигателни проблеми. Във всички общини  са обявени телефони за помощ при  транспортиране на хора с физически увреждания.

241 829 е общият брой на избирателите, съобщи  на брифинг председателят на РИК Таня Захариева. Във всички 465 секции изборният процес е започнал навреме.  Копирната техника навсякъде е тествана, очакванията са, че няма да създаде проблеми.
Близо 3 хиляди са застъпниците на партиите и коалициите, което е повече отколкото на  други избори.  Очакват се и много наблюдатели.

По време на предизборната кампания в РИК са подадени  10  жалби. 2 от тях са предадени на прокуратурата, съобщи още Захариева.

Проблемно започна изборния ден във Финансово-стопанската гимназия в Хасково.

ВидеоВижте видео репортажа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button