Хасково

ГКПП Капитан Андреево – отворен, опашката от тирове достигна 8 км

ГКПП Капитан Андреево, архивГраничните ни пунктове с Турция вече работят и всички, които искат да се приберат в страната могат да го направят. Това съобщи за Haskovo.info началникът на Митница Свиленград Тодор Караиванов.

Припомняме, че в 15:50 часа днес всички ГКПП-та в южната ни съседка спряха да работят заради срив в информационната система. Това реално направи невъзможно излизането и влизането в Турция на леки и тежкотоварни автомобили.

Три часа по-късно турските митнически власти успяха да се справят с проблема и граничните пунктове започнаха да функционират нормално. През това време на ГКПП „Капитан Андреево“ опашката от тирове достигна 8 километра.

„Ще работим с пълен капацитет, за да може преминаването през пункта да става максимално бързо и хората да се приберат в страната“, увери началникът на Митница Свиленград Тодор Караиванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button