Хасково

Жанета Милева със собствено шоу на „Форкета“, ученичката й – втора

Жанета Милева с колега и моделиХасковската гримьорка Жанета Милева тази година се представи със собствено шоу на фестивал „Форкета“ в София.
Форумът, който събра на едно място десетки гримьори и фризьори от цялата страна, се проведе през уикенда в Националния дворец на културата.

„Исках да се състезавам, но тъй като вече съм печелила Гран при за вечерен грим и бодиарт на същия фестивал през 2010-та, се представих със собстевено шоу“, разказа за Haskovo.info Жанета Милева.

Тя е рисувала две момичета. Едната от тях е сред топ моделите на Визаж – Кристина Димитрова. „Вложиш енергията си, представих ги като митични същества с маски„, обясни хасковската гримьорка.

На фестивал „Форкета“ тази година е участвала ученичка на Жанета Милева – Семиха Есад. Начинаещата хасковлийка се е състезавала в категория дневен грим, където е спечелила второ място.

Следващото предизвикателство пред Жанета Милева е Световният шампионат по бодипейнтинг през юли в Австрия, където обмисля участие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Валентина
Валентина
14.05.2013 9:52 9:52

Браво на Жанета! Прекрасен човек и професионалист! Продължавай в същия дух!

Back to top button