Хасково

Микяй пак златен на държавното в Сливен

Микяй Наим, архивГолямата надежда на клуб „Димитровград“ Микяй Наим бе обявен за най-резултатен състезател в свободния стил на провелото се в Сливен държавно първенство по борба за кадети.
Наред с индивидуалния приз той спечели и злато в категория 54 кг. Сребро при 76-килограмовите завоюва друг талант от димитровградската школа – Богомил Бонев. Трети в неговата категория се класира възпитаникът на хасковския клуб „Ангел войвода“ Георги Димитров. Призово класиране на шампионата в Сливен записа и Мирослав Иванов от „Димитровград“, който грабна бронз в категория 58 кг. Съотборникът му Димитър Иванов остана пети.

В схватките в класическия стил единственото отличие за кадетите от региона завоюва хасковлията Венцислав Ангелов. Той се завърна с бронз от надпреварата в категория 54 кг. Съотборникът му Тодор Ангелов изпусна медал при 58-килограмовите и зае пето място в крайното класиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button