Хасково

„Честитаха“ абитуриенти с 2 акта и 2 фиша

Абитуриенти2 акта и 2 фиша отнесоха хасковски абитуриенти днес, съобщи за Haskovo.info говорителят на Областната дирекция на МВР Нина Николова.

Шофиране без светлини и предпазни колани и издаване безпричинно на звукови сигнали – това са основните нарушения, които са направили зрелостниците. Haskovo.info припомня, че тази сутрин абитуриент от ПГДС беше глобен заради показни маневри на улицата край гимназията.

От полицията допълват, че униформените ще бдят в близост до заведенията и училищата, за да се осигури безопасността на младежите. Униформените ще следят строго и за недопускане на пътни инциденти преди, по време и след тържествата. Ще бъде осъществяван превантивен контрол за употреба на алкохол и неправоспособност, проверки на техническата изправност на автобусите, с които ще се провеждат екскурзии с абитуриенти.

За да не се стига до катастрофи,отговорността е на родителите, самите абитуриенти, техните приятели и близки, които пряко или косвено са ангажирани в тържествата.

На всички младежи от випуск 2013 Областната дирекция на МВР – Хасково пожелава  незабравима празнична нощ и успешен старт в живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button