Хасково

3 мъже в ареста за кражби по селата

ImageДвама мъже на 45 и 32 години са задържани в Районното управление на полицията в Харманли за кражба. Мъжете от село Иваново и Харманли са откраднали от частен дом в село Иваново гумена лодка, велосипед, агрегатна помпа и машинка за косене на трева. Вещите са открити и иззети с протокол за доброволно предаване.

За същото престъпление е задържан и 34-годишен жител на свиленградското село Димитровче. Мъжът откраднал от смесения магазин в селото 146 лева от чекмедже. След подадения сигнал, извършителят е установен и задържан по образуваното досъдебно производство.

От полицията съобщиха и за поредния случай на грабеж на златен медальон. Потърпевша е 66-годишна харманлийка, която се оплакала в полицейското управление в града. Жената съобщила пред разследващите, че в 15,15 часа вчера на улица „Бенковска” в Харманли неизвестен мъж чрез издърпване е откраднал златния и синджир с тегло 3-4 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button