Хасково

ФСГ поздрави езиковата, Спортното и ПГСС изпратиха дванайсетокласници

АбитуриентиСпециален поздрав отправиха абитуриентите от Финансово – стопанската гимназия към връстниците си от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Около 11:30 часа, към края на церемонията по изпращането в местната езикова гимназия, бъдещите икономисти завардиха входа на гимназията с лъскави автомобили, надуха музиката и с мощно броене от 1 до 12 пожелаха попътен вятър на своите приятели.

Добрият жест обаче не бе оценен от преподаватели от езиковата, които със заплахи, че ще повикат полицията, отпратиха зрелостниците от Финансово – стопанката гимназия. Като подарък на изпроводяк дори снимаха номерата на автомобилите им.

ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“

АбитуриентиС успех отличен 5,57 ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ изпрати днес дванайсетокласниците от випуск 2013.
„През изминалите 5 години продължихте традицията нашата гимназия да е образователен лидер в региона и да е сред водещите училища в страната.

27 абитуриенти вече са приети в Англия, Шотландия, Холандия, Германия, Франция и Америка. Тези успехи дават повод за заслужена гордост. Благодарим ви, че дадохте своя принос за постигането им, че заедно преодоляхме всяко препятствие и се справихме със всяко предизвикателство.“, каза в словото си директорът Пенка Делиева.

Носителите на Златаровска премия тази година са двама. Това са дванайсетокласниците Владимир Тодев и Михаела Панайотова.
Награди за постигнати високи резултати в изучаването на английски, немски и френски език получиха съответно Николета Безергянова, Зорница Арнаудова и Луиза Китар.

Ежегодната стипендията за постижения в изучаването на немски език на д-р Митко Василев – председател на Българо – немската търговска камара получиха двама зрелостници – Петя Петрова и Атанас Добромиров

Наградата за извънкласна дейност, учредена от бившите възпитаници на хасковската гимназия Филип Филипов и Деница Курцанова, отидоха при ръководителят на хор „Лира“ Вела Казакова и дванайсетокласничката Луиза Китар.

Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти

ФСГ „Атанас Буров“

Абитуриенти136 дванайсетокласници изпрати днес и Финансово – стопанската гимназия в Хасково. Специалната награда „Атанас Буров“ за постигнати успехи бе връчена на Анелия Недялкова.

В специални тетрадки завършващите ученици написаха пожелания към следващите поколения, своите учители и ръководството на гимназията.

Директорът Цанко Цанков поздрави абитуриентите и им пожела здраве и успехи. По думите му близо 30% от завършващите са се представили отлично на предварителните изпити, което им гарантира прием в университета.

Поздрав към зрелостниците отправиха танцьорите от балет Тангра и ученици от училището.

Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти


СУ „Стефан Караджа“

АбитуриентиС едноминутно мълчание и поднасяне на цветя пред паметника на Стефан Караджа в двора на спортното училище в Хасково започна официалното изпращане на Випуск 2013.

48 са дванайсетокласниците, които днес за последен път прекрачиха прага на училището.

Бъдете упорити и нахъсани. Между живота и спорта разлика няма, защото за да успееш трябва да се бориш по един и същи начин“, каза в словото си директорът Генчо Генев.

Отличник на Випуск 2013 стана Апостол Тонев. Най-изявените спортисти сред зрелостниците бяха сестрите Габриела и Стефани Стоеви, които са европейски шампионки по бадминтон.

Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти


Професионална гимназия по селско стопанство

АбитуриентиИзненада поднесе на отличниците си от Випуск 2013 Професионалната гимназия по селско стопанство. Директорът Маргарита Топалова подари на 13 от 38-те дванайсетокласници безплатно придобиване на правоспособност Твк (колесни и верижни трактори и агрегатирани към тях работни машини) и Твк-3 (специализирана и специална самоходна земеделска
техника).

„Помнете уроците на своите учители. Помнете само хубавите и положителните неща. Това е моментът, в който избирате пътя към кариерата, защото работата ще заема важно място в живота ви. Това е като да намериш верния партньор в живота“, каза Топалова.

За отличниците на Випуск 2013 имаше специални подаръци и грамоти. Те отидоха при Илия Димов и Димитър Златанов.

Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти
Абитуриенти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2013 15:52 15:52

Ezikovata pak pokaza klasaaa

Гост
Гост
15.05.2013 16:04 16:04

sigorno e okazala klasa ezikovata 😀

Vodach na Opel
Vodach na Opel
15.05.2013 16:04 16:04

az bez da izkam vleznah posredata na redicata na ikonoma 😀 😀 😀 i s moqta kola 3-ti v redicata 😀

наблюдател от езиковата
наблюдател от езиковата
15.05.2013 21:42 21:42

Точно по време на официалната част, когато трябваше да чуем думите на водещите или наградените ни ученици и учители се изсипаха 6-7 коли с надути клаксони и врещящи абитуриенти от тях, които наскачаха от колите и почнаха да викат още повече…така, че почти нищо от церемонията не се чуваше…И на това му се викало поздрав. И кой определя кога е края на церемонията??? Ако беше края на церемонията…нямаше целия строй да се озърта кво става и кви са тия досадни кресльовци. А и откога на броенето до 12 му викате поздрав , а на чалгата – музика???
А когато поканата да се отдръпнат не се приема адекватно…се налага тона да се промени!!! Все пако това е нашия празника!!!
Ако бяха изчакали да мине официалната част…щеше да е друго…но те се натресоха нагло и досадно.

Анонимен
Анонимен
16.05.2013 7:15 7:15

Хайде стига глупости бе. Ние бяхме на пътя. Дори не прекрачихме двора.

Анонимен
Анонимен
16.05.2013 8:58 8:58

Че той пътя е на 20 метра от строя с учениците от микрофоните и говорещите … Достатъчно. Благодарим за поздрава.

Back to top button