Хасково

Разпознаха трупа, намерен от деца

Мястото, където беше намерен мъртвият човекУстановена е самоличността на трупа, който в сряда бе намерен във военен имот край хасковското училище „Никола Вапцаров“.

Вчера полицията разпространи описание и поиска помощ от гражданите, за да бъде идентифицирано тялото на мъртвия мъж. Това е 81-годишен жител на квартал „Бадема“, чието име се съобщава само с инициали. Няма данни за престъпление, въпреки че старецът бе открит гол от кръста надолу, с риза върху лицето. Заключението от направената аутопсия е, че той е починал от сърдечна недостатъчност.

Haskovo.info припомня, че на трупа на възрастния мъж завчера се натъкнаха деца от училище „Никола Вапцаров“, които влезли в намиращия се в съседство запустял имот да берат сливи. Изплашени от зловещата находка, те съобщили на преподавателя си по физическо, който позвънил на тел.112.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
17.05.2013 16:22 16:22

Когато хората починат от сърдечна недостатъчност, първо си събуват гащите и отиват в друг квартал и то в безлюден военен имот ли!? И това се kdрича естествена смърт!? Тук нещо не ми се връзват нещата!

читател
читател
17.05.2013 19:40 19:40

По-естествена смърт от тази няма накъде просто… :Х

До горния читател
До горния читател
17.05.2013 22:57 22:57

Правил е секс с някоя циганка и е умрял.

Back to top button