Хасково

Д. Добрев депутат от Перник, Свиленград – разочарованието на ГЕРБ

ГЕРБ„Победихме макар и с малка разлика“ – така водачът на листата на ГЕРБ за Хасковска област Делян Добрев коментира резултатите от парламентарните избори на 12 май.

Най-голямата изненада и разочарование за хората на Бойко Борисов в региона е загубата в Свиленград. „Знаете, че там спечелиха финансиране за над 78 млн. лева по проекти по време на управлението на ГЕРБ„, коментира Добрев. По думите му възможните причини за разгрома в Свиленград са три: акцията в митничарското село Ставри Димитрово, която остави много свилнеградчани без палати, акцията в Митницата, където бяха хванати митничари с пари и срещу тях вече има заведени дела и фактът, че лидерът на ГЕРБ в граничния град Георги Еленков е от Любимец хората може да не са го припознали като един от тях.

Другата неочаквана загуба за ГЕРБ в региона е тази в Димитровград, където Коалиция за България спечели вота със 180 гласа. „Тази загуба боли, защото това е единствената община, в която имаме наш кмет и загубихме“, коментира Делян Добрев.

Общината отличник за ГЕРБ била Ивайловград. „Там беше най-тежката битка“, отбеляза Добрев. Причината е, че вторият в листата на Коалиция за България е бил областният лидер на БСП Стефан Танев, който е и бивш кмет на Ивайловград. Победата в Любимец от ГЕРБ определиха като битката завършила с  най-високия резултат в проценти за областта, а в Симеоновград – като много ценна.

Въпреки всичко Делян Добрев подчерта, че предварителната му преценка, че в следващия парламент Хасково може да има трима представители от ГЕРБ, е била вярна. За да може регионът ни да е по-силно представен самият той „формално“ ще стане депутат от Перник, където също беше водач на листата на ГЕРБ. Така от Хасково народните избраници в следващия парламент ще бъдат по думите му четирима. Освен него интересите на областта ще защитават Красимир Стефанов, Ирена Узунова и Владимир Митрушев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гербер
Гербер
17.05.2013 21:48 21:48

Най-голямата разоччерование е и Петров боклуци недни правелно удряй И димов и бостанджията мазния п**ал Еленков

WSDO
WSDO
17.05.2013 22:00 22:00

БРАВО ГЕРБ СТРАХОТНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
17.05.2013 22:44 22:44

Въпреки фалшификациите герб ще бъдат изолирани от властта,а това ще е фатално за тази групировка!

Анонимен
Анонимен
18.05.2013 8:39 8:39

Делянчоо,Делянчо ами от Хасково да не би да сте доволни,имате три мандата благодарение на мушикации.
Народа ви събори от власт а вие все още имате ДЕБЕЛООЧИЕТО да искате да управлявате и да крадете и да лъжете…начело с тия двамата които все още се разкарват с коли на НСО и се охраняват от НСО защо ли?
Като ги е страх има частни охранителни фирми да си плащат пък ако искат да се гушкат с охраната си.
Откъде накъде народът ще им плаща разходите???

e;ianco
e;ianco
18.05.2013 9:47 9:47

какво нсо бе ти видял ли си ги
Бях в пианобара на космополитън Делян Добрев бе с компания никви НСО нямаше после ги видяхме в центъра до дюнерите пак нямаше охрана говореха си компанията весело им беше.Просто си бяха естествени млади хора,никакви охрани никакви коли на НСО.
И Дилян е от години с едно Волво-негово си това кара не някви коли на НСО
Човека като не знае нещо по -добре да си замълчи

гербер
гербер
18.05.2013 14:54 14:54

ДЕЛЯН Е ДОСТОЕН ЧОВЕК И КОЙТО ГО ОБИЖДА, ОБИЖДА СЕБЕ СИ И ПОКАЗВА ЗЛОБАТА СИ КЪМ СТОЙНОСТНИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КАТО НЕГО!

Back to top button