Хасково

Пешеходка причини верижна катастрофа в Хасково

КатастрофатаПешеходка, изскочила внезапно на пътното платно, парични верижна катастрофа тази сутрин в Хасково.

Инцидентът станал около 8:00 часа в района на Младежкиия център. Жената стъпила на пътното платно и започнала да криволичи, била от ромски произход, правела се на бременна, разказаха свидетели на инцидента. „Жената е от Психодиспансера“, разпозна я мъж от хасковския квартал Болярово.

За да спаси пешеходката, шофьор на Пежо 307 набил спирачки. Това дало старт на верижната реакция. В Пежо-то се забил водач с червен Опел, шофьорка с Фолксваген и още един шофьор с Опел.

Най-пострадал от катастрофата бе Фолксвагенът, който е с разбита предница. По останалите коли пораженията са сравнително по-малки. „Важно е, че сме живи и здрави“, коментираха шофьорите, станали жертва на изненадващата поява на пешеходката на пътното платно.

Катастрофата Катастрофата
Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кофти
кофти
18.05.2013 11:48 11:48

шофьора на полото е бил без никаква реакция, затова е най омачкано, другите са реагирали на момента

Анонимен
Анонимен
18.05.2013 13:05 13:05

това е поредната измама на циганите,скачат пред колата,да се обвини шофьора,и да изкопчат малко пари в съда

Анонимен
Анонимен
18.05.2013 19:18 19:18

ама здрава вектра -баси полото как се е разбило от пред,а уж е поне 10 години по-ново.Колкото до пешеходката-циганска му работа

Back to top button