Хасково

Двама в ареста след побой за жена

ImageСкандал за жена доведе до побой компания в ресторант в Хасково. Участниците в боя са с контузни рани и повърхностни наранявания, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Скандалът възникнал тази сутрин около 2,30 часа. След изпито голямо количество алкохол възникнал скандал между четирима хасковлии и маджаровец. 35-годиишният маджаровец харесал присъстващата в компанията 21-годишна жена, която била съпруга на 47-годишен хасковлия.

Това довело до отправени реплики и сбиване, в което се включили и останалите мъже от областния град на възраст 33 и 44 г. Вследствие от мелето е взломено част от оборудването на заведението.

Пострадалите участници в боя са прегледани и освободени за домашно лечение. В хасковския арест са задържани двама от участниците – 33-годишния хасковлия и 35-годишния маджаровец. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button