Хасково

29-годишна мотопедистка с опасност за живота при инцидент

Image29-годишна мотопедистка е с опасност за живота. Инцидентът е станал около 17,35 часа вчера на пътя между селата Корен и Жълти бряг.
Жената от село Жълти бряг подкарала мотопед с неустановена марка и без регистрационни табели. Неправоспособната водачка се движила с несъобразена скорост, загубила е контрол и е паднала на платното. В резултат на падането пострадалата е със счупване на лицеви кости, счупване на част от основата на черепа, хематом на дясно око и охлузвания по тялото. Тя е приета в МБАЛ – Хасково. По случая е образувано досъдебно производство.

При друга катастрофа пострада 31-годишен мъж, който е с комоцио. Произшествието е станало снощи в 21,50 ч. на пътя село Добрич – село Горски извор. Пострадалият е шофирал лек автомобил Пежо с несъобразена скорост. Загубил е контрол над управлението, излязъл е в дясно от платното и се е ударил в крайпътно дърво. Настанен е в болницата без опасност за живота. Жителят на село Каснаково е отказал да бъде изпробван и да даде кръв за медицинско изследване, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Несъобразена скорост е причина за друго пътно произшествие вчера. В 7,45 часа на пътя Хасково – Димитровград е възникнал инцидент с лек автомобил Опел Корса, шофиран от 23-годишен хасковлия. Поради несъобразената скорост, на десен завой, при навлизане в тангентата на пътния възел, водачът е загубил контрол и е напуснал платното, вследствие на което се е ударил в млади насаждения от дървета и храсти. От удара мъжът е с фрактура на носа, хематом на главата и порезни рани по краката, но без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button