Хасково

С мотики и валяци в ръка служители на Бирената освежиха Дома за стари хора

ДомътСлужители на Бирената фабрика в Хасково хванаха мотики и валяци в ръка и облагородиха двора в Дома за стари хора на Кенана.

Включилите се в благородната инициатива боядисаха беседката, ремонтираха и освежиха 30-годишните пейки, част от базата на дома от самото му създаване, и прекопаха площи, където 190-те възрастни от дома прекарват голяма част от времето си през летните месеци.

Инициативата е част от кампанията „Моят град – Моят дом“. В нея днес се включиха около 40 служители от пивоварната в Хасково и от централния офис в София, сред които и представители на висшия мениджмънт.

Директорът на Дома за стари хора Вълко Пехливанов изказа своята благодарност на екипа на Бирената фабрика за постоянството и усилията, които служителите й полагат, за да съдействат за подобряване на средата на живот в дома вече пета година. „Като лекарство е – винаги помага, когато имаш нужда от него,“ сподели Пехливанов.

Домът Домът
Домът Домът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button