Спорт

Само „Мегаспорт“ със злато в Боровец

МегаспортС 8 медала се завърнаха от Боровец най-добрите състезатели на хасковския клуб по аеробика „Мегаспорт“. Те участваха в силния международен турнир за юноши и девойки, който съпътства финала на Световната купа в планинския курорт.

Единствените златни отличия за България завоюваха хасковлиите Борислава Иванова и Александър Ангелов, които станаха шампиони в индивидуалната надпревара при 9-11-годишните момичета и момчета. Двамата възпитаници на Мартина Маринова грабнаха и сребърен медал в надпреварата при двойките.

В най-малката възрастова група се отличи и Християна Кайрякова, класирала се трета индивидуално и втора при групите заедно с Ванина Тодорова, Кристина Добчева, Никол Стоименова и Павела Митева. Още едно сребро за България на международния турнир завоюва тройката на „Мегаспорт“, съставена от Кристина Добчева, Дамла Арабаджи и Никол Стоименова.

При 12-14- годишните хасковлийката Дарина Пашова отново бе сред най-добрите, макар да остана втора в индивидуалната надпревара при девойките. Тя завоюва и сребърен медал в надпреварата при групите, където „Мегаспорт“ за пореден път доказа, че е сред най-силните клубове по аеробика у нас.

Мегаспорт Мегаспорт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button