Хасково

До седмица басейните в Хасково откриват сезона

Басейнът на ФантазияДо седмица четирите басейна в Хасково ще отворят врати.

Най-евтин и тази година си остава комплекс Лебеда. Там билетчето за деца ще е 3 лева, а за възрастни – 4. На 3 юни там стартира плувното лято за ученици, което традиционно организира община Хасково.

С левче по-скъпо ще е в комплекс Фантазия. Там малчуганите ще плащат по 4 лева, за да се разхлаждат в горещите летни дни, а възрастните – 5 лева. На големия басейн на Фантазия до дни стартират курсове за спасители.

Със специален басейн за бебета за втора поредна година комплекс Дружба ще примамва посетители. Къпането за възрастни през седмицата ще е 6 лева, а през уикенда – 7 лева. За деца билетчето е 3 лева. Нощното къпане ще струва също толкова.

И в хотел Европа цените остават непроменени. Децата до 3 години ще се къпят безплатно. Малчуганите между 3 и 6 години ще плащат по 3 лева, а тези между 6 и 12 години – по 6 лева. Входът за възрастни е 9 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.05.2013 14:12 14:12

Ами какво става с басейна на Учебният център на ОУ на МВР в кенана,децата на служителите пак ли ще са наказани заради простотиите на КМЕТА на Хасково и Директора на ОД на МВР П.Петров който може да направи едно добро като го пусне в действие.Та с това добро да го запомнят и децата и служителите му.
ЩОТО водата му изтича,комисар АТАНАС НЕНКОВ Е ОСЕДЛАЛ БЕЛИЯ КОН И…

БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
22.05.2013 20:15 20:15

Брях,ам тва вярно ль е?Тоо бял конь аъъ?

Колев
Колев
22.05.2013 21:53 21:53

Не берете грижа за тях имаме пари да им плащаме за басеин

ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
23.05.2013 15:06 15:06

До Колев,Колев ли си молев ли си не знам но,по напред се научи на правопис а после изразявай мнение.
Щото ако го даваш служител и си толкова к*рназ,не се знае дали утре ще си та затова бъди по скромен и се моли да си че БЕЛИЯ КОН дойде ли,няма да ти е до басейн да да…

Георгиева
Георгиева
29.05.2013 10:52 10:52

Здравейте,
може ли да дадете повече подробности относно плувното лято за ученици, което споменавате в материала – как могат да се запишат децата, къде, на каква възраст минимум трябва да са учениците?

Благодаря предварително!

Back to top button