Хасково

Гарвановци: От депутатите файда няма

ГарвановоОт депутатите файда няма. Избираме ги само, за да се отчетем, да не казват, че не сме ходили да гласуваме“ – така баба Пенка от хасковското село Гарваново описа новият парламент, който се закле вчера.

Съседите й също смятат, че кандидат – депутатите обещават и едва ли не „свалят звезди от небето“ докато се настанят в лъскавите кабинетите и „лапнат големия кокал“. След това забравяли за обещанията и избирателите си.

Бай Георги от Гарваново описа новите депутати като хайка мошеници, избрани с платени гласове. „Затова и надписът на Народното събрание – Съединението прави силата е просто надпис и нищо друго„, допълни Митко Стайков.

Въпреки негативното отношение към политика и политиците, гарвановци не губят надежда. Надяват се някой „от вън“ да дойде и оправи нещата в България.

„Дано новото правителство ни даде нови пенсии. Дано са по-добри тези наши избраници и да не гледат само техния си интерес“, коментира 84-годишната Сребра Делчева.

Други гарвановци се надяват политическата обстановка да не доведе до нови избори в страната, защото и те струват пари, които излизат от джоба на всички българи.

Жителите на хасковското село искат по-високи доходи  и нови работни места, за да могат децата им да се завърнат в страната, където са корените им.

ВидеоВижте видео репортаж

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДЕПУТАТИН
ДЕПУТАТИН
22.05.2013 20:20 20:20

Гъзъ ви х*й неще ли?

Back to top button