Регион

Петима в арестите за кражби, задигнаха и каса със злато

Полиция, илюстрация20-годишен хасковлия е задържан от криминалистите за кражба. Младежът е проникнал в частен дом в Хасково през незаключена врата и е отмъкнал 160 грама златни накити, 2 мобилни телефон и 2 чифта маратонки.

За кражба на пари в тополовградското управление са доведени двама непълнолетни на 16 и 17 години, откраднали 240 лева от кафене в село Синапово. Още една непълнолетна девойка е доведена в полицейския участък в Минерални бани за кражба на банкноти. 12-годишното момиче се вмъкнало в частен дом в село Сираково през незаключената му врата и откраднало 250 лева.

Последната задържана за кражба през денонощието е 27-годишна димитровградчанка, работничка във фирма за дамско облекло в Димитровград. При ревизия от собственичката на фирмата е установена липса на 150 артикула облекло, за които са установено, че са присвоени от работничката.

Кражба на каса от златарско ателие е станала тази нощ в Свиленград. В 05:12 часа е получен сигнал от СОТ. Полицаите установили, че в обекта е проникнато след разбиване на входната му врата. По данни на 45-годишната собственичка от обекта липсва метална каса с размери 1/0,5 метра, в която е имало около 2 кг златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button