Регион

Видеокамери дебнат нарушители на гара Свиленград

Гара СвиленградВидеокамери ще бъдат монтирани на гара Свиленград, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Национална компания железопътна инфраструктура.

Системите трябва да осигуряват надеждно видеонаблюдение с висока резолюция на изображението при всякакви климатични условия.

Гарата в Свиленград ще бъде опасана с камери така че да се осигури 24-часово наблюдение на всички външни страни на гарата, чакални, входове и изходи, задгарово пространство и прилежащия перон.

Камерите, които ще бъдат монтирани, ще са цветни и ще  дават възможност да се разпознават лица, номера на превозни средства и малки детайли.

Инициативата за изграждане на системата за видеонаблюдение е на Национална компания железопътна инфраструктура. С това се цели да се повиши сигурността на пътниците, ползващи железопътния транспорт, както и недопускане на противоправни действия в района на гарите и подпомагане органите на МВР по опазване на обществения ред, допълват от пресцентъра на компанията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button