Хасково

Деца дариха 150 лева за първия рожден ден на Ели

ЦДГ Зорница150 лева дариха днес децата от ЦДГ №3 „Зорница“ за първия рожден ден на Елица, чието семейство е в изключително тежко финансово състояние. Сумата малчуганите събраха по време на благотворителна изложба – базар „Шарен Великден“ в края на април, за която Haskovo.info писа.

Тогава те продаваха изработени от тях сувенири. Общата сума, която събраха възпитаниците на градината е 650 лева. 150 от тях днес дариха на малката Ели, която ще духне първата свещичка на тортата си на 3 юни.

Момиченцето е останало без майка. Баща й е в затруднено финансово положение и за известно време детето бе настанено в дом. Сега обаче вече е при семейството си, което се нуждае от средства.

Други 150 лева децата от ЦДГ №3 „Зорница“ са отделили за малчуганите от Дома за медико – социални грижи. Следващата седмица те ще им занесат памперси, ще поиграят с тях и ще попеят, така както направиха днес за малката Ели в центъра на Хасково.

С останалите 350 лева от благотворителна изложба – базар „Шарен Великден“, ръководството на градината ще закупи интерактивен образователен продукт.

ЦДГ Зорница ЦДГ Зорница
ЦДГ Зорница ЦДГ Зорница

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button