Регион

Левскарите от „Синя крепост“ с експозиция за Гунди и Котков

Синя крепостЛевскарите от „Синя крепост“ подредиха експозиция с фотографии на футболните легенди Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков. 

Изложбата е под надслов „Левски през годините“ и представя синята хронология на най-обичания български спортен клуб, съобщават от „Синя крепост“.

„Когато времената са трудни – Левски е бил обединител на нацията. В момента страната ни е на кръстопът, който ще покаже накъде ще се насочи – към Брюксел или към Азия“, заяви секретарят на синьото сдружение Велко Стоянов.

Има идея експозицията да се обогати с предмети, флагове и значки, свързани със синята магия и нейните почитатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Dinkov
Dinkov
31.05.2013 14:15 14:15

Samo Levski Sofia – balgarite sme ot nego

balgarin,a ne sin tur4in?!!!!!
balgarin,a ne sin tur4in?!!!!!
02.06.2013 21:27 21:27

za da ne otidem kam azija, zakrivai futbolnoto nedorazomenie-levski podujane,zastoto tam vsi4ki sa turci?!!tova ne e otbora na naroda ,a otbora na borat ot obora goveda nagli!!!!!otbora ,koito e predstavljaval,predstavja i ste predstavja balgarija e cska sofija!!!!!ne4estnite ,zadkulisni mi6oci ot geirena sa sram za balgarija!!!!!tazi godina nisto,dogodina-pak,zastoto ste ne4estni i mnogo slabi -nestastnici?!!!zatova zakrivaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back to top button