Хасково

Жена загина при катастрофа по пътя за картинг пистата

КатастрофатаМлада жена загина тази сутрин при катастрофа край Хасково. Инцидентът е станал на стария пловдивски път в района на поливния канал.

Жената е на видима възраст около 30 години и е управлявала лек автомобил БМВ с хасковска регистрация. Движела се е от областния град в посока картинг пистата. По неустановена до момента причина шофьорката е изгубила контрол над управлението, навлязла е в лентата за насрещно движение, блъснала се е в земен насип край пътя и е паднала в поливния канал. Предполага се, че жената е загинала на място.

Тази сутрин катастрофиралата кола е била забелязана от багерист. Той помолил 27-годишно момче, което събирало желязо наблизо, да види има ли човек в колата и ако могат да помогнат.  

Влязох в канала, потърсих пулса и разбрах, че жената е мъртва. Тогава казах на багериста и колегите му да повикат полиция“, разказа за Haskovo.info 27-годишният Никола.

На място пристигнаха екипи на Спешна помощ, КАТ, Криминална полиция и спасители от Областната противопожарна служба.

Тепърва предстои загиналата да бъде разпозната.

Катастрофата Катастрофата
Катастрофата Катастрофата
Катастрофата  Катастрофата 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
34252
34252
04.06.2013 11:43 11:43

Пак ли катастрофа с БМВ ,миналия де пак с БМВ сега ,отново с БМВ

1234
1234
04.06.2013 12:22 12:22

Никога повече да не се дава властта на БСП. Продадоха се за жълти стотинки. Направо е жалко неграмотни и прости хора да управляват държавата. Трябва да протестираме! Аз не гласувах за никой от тези, които ще управляват. Къде ми отиде гласа??? Каква е тази Демокрация!!! Срам и позор!!!

....
....
04.06.2013 12:39 12:39

Ам спрете са вече с тия BMW-та тва са изпотрепахте…

Back to top button