Хасково

Хасковски ученички снимат професионални видео клипове

Момичетата от ТракийкаЯница Новкова, Джани и Донна от фолклорна формация „Тракийка“ при ОУ „Климент Охридски“ ще снимат видео клипове на техни песни.

Както Haskovo.info вече писа, Яница се яви на телевизионен кастинг във Варна в края на април. Тогава се нареди втора след представител на Музикално училище „Добри Христов“. Награда й бе заснемане на видео клип. Половината от разходите по реализацията му се поемат от телевизия „Варна“, а останалата част – от Фолклорно радио „Менци“.

Яница, Джани и Донна ще заснемат още три клипа до 15 юни. Тях обаче родителите на талантливите момичета ще платят от собствения си джоб, тъй като „Тракийка“ няма спонсори.

Ученичките ще снимат видео на авторски песни на своята ръководителка Анета Балтова. Джани ще изпее „Българска“, Яница – „Майко мила“, а Донна – „Садила мома“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button