Хасково

Оценките от изпитите след 7 клас ясни днес следобед

Изпит след 7 класДнес около 17:00 часа се очаква оценките от външното оценяване по български език и математика след 7 клас да бъдат оповестени.

Всеки, който иска да разбере как се е представил ще може да го направи на сайта на Министерството на образованието , на сайта на Регионалния инспекторат по образование или на списъците, които ще бъдат разлепени на входовете на Обединени ученически общежития в Хасково и ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград, съобщи за Haskovo.info началникът на инспектората Иван Панайотов.
Проверката ще става с входящия номер от служебната бележка и ЕГН-то на ученика.

Вчера стана ясно, че няма да бъде анулирана сгрешената задача в теста по български език от външното оценяване на седмокласниците. Мотивът на Министерството на образованието е, че задачата не е затруднили или объркала учениците и 74,6% от тях са избрали верния отговор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.06.2013 14:34 14:34

Оценките излязохааааааааааааа. УРА!

Напротив
Напротив
04.06.2013 17:28 17:28

ОАценките бяаь публикувани още в 12.30 ч.
Браво на ваща журналистика

Back to top button