Хасково

4 магазина и 2 заведения с актове за лоша хигиена и развалени стоки

Областна дирекция по безопасност на хранитеЧетири хранителни магазина в Свиленград и Тополовград ще отнесат глоби между 500 и 1000 лева, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция по безопасност на храните.

В два от обектите инспекторите са констатирали лоша хигиена, а в другите два – пакетирани захарни изделия с изтекъл срок на годност.

Собственик на заведение за бързо хранене в Димитровград също ще бъде санкциониран до 1000 лева, тъй като обектът не е отговарял на санитарно – хигиенните изисквания.

Хасковско заведение също ще бъде глобено. Там инспекторите от Агенцията по храните са се натъкнали на негодни за ядене плодове и зеленчуци.

През изминалата седмица в областта са били извършени общо 128 проверки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.06.2013 19:06 19:06

davai,proverki i aktove do dupka!!!!!!togava ste razberat kak se prodavat zastojali hrani,mamka im?!!!!!

ГОШО
ГОШО
05.06.2013 9:39 9:39

Не решават проверките работата.Те са само за камофлаш. Трябва не коректните търговци да ги назовават , тях и фирмите им, че да видим дали други ще пробват да пробутват развалени храни на хората.Единият боклук го махнаха от Агецията по храните, а сега идва ред и на другия корумпиран директор Вълчанов,който умишлено укрива имената на нарушителите и фирмите им за да може да му са в ръцете и да дои рушвети от тях. Само така с прозрачност може да се оправят нещата.Вероятно всеки втори е ужилен от служители на Агенцията ,но си трае за да няма проблеми с тях, но разберете че така само се гуши Вълчанов.

Back to top button