Хасково

След като се самозапали, мъж се уплаши за живота си

Пожар, илюстрация31-годишен димитровградчанин е направил опит да се самоубие като се самозапозапали. Късно снощи около полунощ мъжът се напръскал с бензин и драснал клечката. Когато пламъците лумнали обаче той се притеснил за собствения си живот, изтичал до съседната стая, където спяла сестра му, събудил я и двамата заедно започнали да гасят пламъците.

Сигнал за инцидента на спешния телефон 112 бил подаден около 00:40 минути. На място пристигнали екип пожарникари и медици от Спешна помощ.

31-годишният димитровградчанин е с 30% изгаряния по цялото тяло. Сестра му е с 10% изгаряния на ръцете, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ – Димитровград. Двамата са транспортирани в Клиниката по изгаряния в Пловдив..

Минути по-късно димитровградските огнеборци са се отзовали на друг сигнал за пожар. Горял е  конфискуван микробус с дърва в двора на местното Горско стопанство. Причината за инцидента е в процес на изясняване. По всяка вероятност става въпрос за умишлен палеж. Днес ще бъде направен повторен оглед. При пожара микробусът е изгорял напълно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button