Хасково

Резултатите от матурите – излязоха

резултати матуриРезултатите от матурите вече са ясни. Оценките на явилите се вече могат да се проверяват на сайта на Министерството на образованието .

От Регионалния инспекторат по образование ще мога да направят анализ на нивото на зрелостниците от областта най-рано утре следобед. Тогава ще стане ясно и колко са скъсаните.

На първата задължителна матура по български език се явиха 1991, а на втората – 2049. Тогава бяха хванати и две преписвачки. Дванайсетокласничките са от хасковски училища. Те са си помагали за решаването на матурата с мобилните си телефони. Едната от тях е заловена, докато попълвала теста в сградата на Гимназията по автотранспорт, а другата – в Природо-математическата гимназия. Едното от момичетата се е явило на зрелостния изпит по история, а другото – по английски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button