Спорт

Любо и Мира от ГРАНД с първа шампионска титла

Любо и МираПървата шампионска титла в кариерата си спечелиха Мирослава Дойчева и Любослав Стоев от Клуб по спортни танци ГРАНД, похвалиха се треньорите им Павлина Вълчева и Николай Манолов.

Успехът Любо и Мира постигнаха по време на Открития турнир за купата на Стара Загора, който се проведе на 2 юни в града на липите.

Любо и Мира се представиха доста убедително в техния клас – 15В и почти единодушно получиха първи места от членовете на журито“, коментира Николай Манолов.

Това за талантливата двойка на ГРАНД е контролно състезание преди държавното първенство в Албена от 27 до 30 юни, където ще се проведе и международен турнир.

Следващата седмица възпитаниците на Павлина и Николай заминават на турнир в Асеновград, където участие ще вземат повече деца от клуба. Там в соловите категории ще се представят 6 момичета. Асеновград ще бъде прощапулник и за 4 нови ГРАНД двойки.

Треньорите на клуба продължават паралелно с подготовката на своите възпитаници да обучават и двойки от други клубове. Поредният семинар ще се проведе в събота. В него участие ще вземат състезатели от Стара Загора, Карлово и Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button