Хасково

Полицаи откриха крадени джипове в склад в Хасково

Снимка: МВРСклад за крадени автомобили е открит от полицията в Хасково, съобщават от МВР. В него са намерени три джипа, обявени за издирване от СДВР.

Операцията е реализирана вчера. Криминалистите „атакували“ складово помещение на бул. „България“, където открили три джипа „Ленд Роувър“, които според направената справка били откраднати през месеците април и май тази година от София. Два от автомобилите били лизингови, а третият – собственост на частно лице. Колите са със свалени регистрационни табели. Полицаите локализирали мястото с помощта на GPS сигнал, излъчван от едната кола.

По първоначални данни складът е нает от 43-годишен хасковлия – регистриран за изнасилване, нанасяне на средна телесна повреда и шофиране в нетрезво състояние. Устанавено е, че в близост е наел и втори склад, където са открити множество двигатели и части от автомобили. Предстоят и експертизи, които ще уточняват дали тези части са обект на кражби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button