Хасково

Малчугани дариха памперси на децата от дома

ДарениетоНад 450 памперса дариха децата от група „Мечо Пух“ при ЦДГ №3 „Зорница“ на малките обитателите на Дома за медико – социални грижи в Хасково.

Памперсите малчуганите закупиха със събраните средства по време на благотворителната изложба – базар „Шарен Великден“ в двора на градината. В рамките на няколко дни те продаваха, изработени от тях сувенири.

ДарениетоДнес малчуганите бяха посрещнати от директора на дома д-р Кирил Гозгунов. След като се увери, че гостите са здрави, той им позволи да се срещнат и сприятелят с деца от дома.

С песен, стихотворение и играчки възпитаниците на ЦДГ „Зорница“ накараха новите си приятели да се усмихнат. В знак на благодарност за милия жест, д-р Кирил Гозгунов почерпи малките гости с шоколадови бонбони и ги остави да се позабавляват в една от залите за игри в дома.

В момента в Дома за медико – социални грижи в Хасково има настанени 33 деца. Други 8 посещават Дневния център за деца с хронични неврологични заболявания и проблеми на развитието към дома.

Дарението Дарението
Дарението Дарението
Дарението Дарението

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button