Регион

Приключи ремонтът на пътя в Симеоновград, пуснаха движението

ПътятПриключи ремонтът на главния път в Симеоновград, където преди 2 години се случи жестокият инцидент, отнел живота на шестима тинейджъри. Шосето беше в лошо състояние и това беше сочено като една от причините за катастрофата. Ремонтът на пътя е бил предвиден още преди няколко години, но се търсеха средства за осъществяването му. Улицата е част от шосето Гълъбово – Харманли.

Реконструкцията продължи близо година и освен пътната настилка, са подменени и тротоарите и водопровода под асфалта. Голяма част от средствата бяха осигурени от бюджета на община Симеоновград за сметка на други дейности като осветление и почистване.

След пускането на движението, тепърва предстои да се вземат мерки за обезопасяването на улицата, където масово се шофира с превишена скорост. От местната администрация обмислят поставянето на изкуствени неравности и стационарни камери за следене на скоростта.

Видео Вижте видео репортаж

Пътят Пътят

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button