Хасково

Поправителен: Избират шеф на ИАРА – Хасково

Ръководството на ИАРА - СофияВтори опит ще направи днес Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури да избере шеф на местната структура в Хасково. 

За директорския пост се борят петима души. Това са Красимир Ангелов, Добри Кузманов, Данаил Делчев, Гюнай Юсуф и настоящият временен началник Костадин Костадинов. Конкурсът ще премине през два етапа – изпит и интервю.

На 15 април, когато беше първият конкурс за длъжността „Началник сектор РК – Хасково“, нито един от кандидатите не успя да премине първия етап. Това наложи ръководството в София да обяви нов конкурс.

Дали този път ще се намерят достатъчно квалифицирани кандидати, които да заемат овакантеното от д-р Милчо Милчев място, ще стане ясно до седмица. Тогава ще бъдат обявени резултатите от днешния конкурс, съобщи за Haskovo.info заместник – изпълнителният директор на ИАРА д-р Кирил Делев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button