Регион

Харманлиец се самозапали, загина

Инцидента59-годишен харманлиец загина тази сутрин след като се самозапали, съобщиха за Haskovo.info от Областната противопожарна служба.

Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон 112 около 8:10 часа от съседи, станали свидетели на чудовищната гледка. Те видели как харманлиецът излязъл на двора на къщата си и се полял с газ. След това драснал клечката и за секунди пламъците обхванали тялото му. Съседите  опитали да изгасят огъня, но не успели.

До идването на пожарникарите мъжът издъхнал. Той живеел в къщата заедно с по-млад мъж. Само преди седмица е бил изписан от Психодиспансера в Кърджали.

Това е вторият случай на самозапалване в рамките на една седмица в областта. На 5 юни 31-годишен димитровградчанин опита да сложи край на живота си, но бе спасен от сестра си и огнеборците. Той е в Клиниката по изгаряния в Пловдив, където се възстановява.

Видео Вижте видео репортаж

Инцидента Инцидента

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
11.06.2013 11:34 11:34

Е, стига вече, банални станаха, като стадо овце, един започна и няма край, това ли е най-лесният начин да оправиш несгодите в живота или да му сложиш край?!

Анонимен
Анонимен
11.06.2013 20:10 20:10

ne,v slu4aja 4oveka e bil psihi4no bolen?!!leka mu prast!

Back to top button