Регион

19-годишен мотопедист в болница, Опел му отнел предимството

Линейка, илюстрация19-годишен мотопедист е с охлузна рана на коляното на левия крак и на бедрото на десния крак след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Инцидентът е станал вчера около15:30 часа на бул. „България“ в Харманли. 61-годишен шофьор с Опел предприел неправилна маневра – обратен завой, отнел предимството на мотопедиста и го ударил. Пострадалият младеж е прегледан в МБАЛ – Харманли и изписан за домашно лечение.

С натъртвания по тялото се разминал 57-годишен велосипедист от града на Белоногата след друг пътен инцидент, допълват от полицията. Снощи около 18:30 часа часа на улица „Г.Жечев“ колоездачът предприел разминаване с лек автомобил Опел Астра, но не осигурил достатъчно разстояние при разминаването с колата, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил последователно в страничното огледало на автомобила и в паркиран Фолксваген. След това велосипедистът паднал на пътното платно. Той е прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button