Хасково

Потвърдиха оставането в ареста на сестрата и двамата мъже за хероина

Галя Асенова в съда, архивТримата задържани за участие в трафик на хероин за над 2 милиона лева през ГКПП Малко Търново остават в ареста, потвърди на втора инстанция Пловдивският апелативен съд. Това съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на съда.

Медицинската сестра Галя Асенова, шофьорът на автомобила с дрогата Людмил Димитров и Веселин Бъчваров бяха задържани в началото на миналата седмица, след като на границата беше заловена пратка от 26 килограма хероин.

Според прокуратурата медицинската сестра е осъществявала координацията между участниците в наркоканала – предавала е информация, пари и дори инструментите за направата на тайника в автомобила. Тя беше арестувана пред Хирургичното отделение в Хасково, а в личния й багаж беше открита пушка с патрони. По-късно криминалистите откриха и над 50 телефона и сим карти.

Все още се издирват соченият за организатор на трафика и съпруг на медицинската сестра и още един от съучастниците. Има данни, че каналът е действал и преди, но досега не е имало данни, за да бъде разбит.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.06.2013 15:55 15:55

Брейййййй сладка работа е дрогата бе хора но пътяг минава през старо загорския и сливенският затвор за такива по 15 годинки та да видят живота от другата срана Аз съм строител дане*и да ми е лесно защо не взема и аз да продам хероин ……..но с такива пари аз не бих си хранил семейството…..да тровиш хората ….но България правосъдия има за бедния народ те пак ще се измъкнат едно споразумение със съдиите по една пачка в джоба и всичко е окей днешно време да си съдия……жив щете одерат……..

Анонимен
Анонимен
13.06.2013 21:06 21:06

ne 15,a dogivot trjabva za takiva maloumni ideoti,koito v imeto na pariiiiiiii,ubivat ugasno mnogo hora-nai -ve4e deca?!!!nashite deca,razbirate li oligofreni??!!!za sagalenie v balgarija ima pravosadie za nevinni hora,a istinskite mafioti-ideoti gi onevinjavat korumpirani ,,advokat4eta,,,koito trjabva sashto da otidat zad reshetkite,zastoto te se podigravat sas zakonite v tazi dargava,ako vaobshte ima takiva??!!!!!za sagalenie vsi4ko e navarzano i korumpirano v tazi dargava i zatova vseki si pravi kakvoto si iska,bez da mu misli mnogo??!!!dokoga be balgarinoooo?????!!!!!

читател
читател
14.06.2013 11:27 11:27

Полицаите много добре знаят кои в града се занимават с дрога,в това съм убеден,крият ги,защитават ги при нарушения, правят се на слепи-така и теси пълнят гушите, а не мислят,че вън от семейството децата са им застрашени от наркотика.Трябва да изгори детето на някой полицай или на някой от съдебната власт,тогава ще ги заболи и ще си отварят очите.

f
f
14.06.2013 15:27 15:27

4e na vseki policai deteto e narkoman ili dilar be selio.

Back to top button