Регион

Обучиха митничарите да различават оригинала от ментето

Фалшиви тенискиМитнически служители от Митница Свиленград преминаха обучение да отличават оригиналите на 20 световно известни марки по време на семинар.

Обучението бе организирано от Международна асоциация за защита на интелектуалната собственост РЕАКТ и Turcu, Tadjer & Turcu, която представлява правопритежателите на голям брой световноизвестни търговски марки. Участие в двудневния семинар взеха и представители на прокуратурата, съда и МВР.

Обучението бе фокусирано върху борбата срещу фалшифицирането и включваше практическа сесия. Една от главните цели бе да даде на участниците в семинара необходимите познания, чрез които лесно и точно да разпознават и различават оригинални продукти, съобщават от пресцентъра на Митница Свиленград.

Марк Ангел, мениджър на интелектуалната собственост на световноизвестната фирма “Lacoste” връчи благодарствено писмо на началника на митница Свиленград Тодор Караиванов за високопрофесионалната работа на митническите инспектори при прилагането на граничните мерки за защита на интелектуалната собственост и в частност правата на Lacoste.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button