Хасково

Нов център за работа с деца със СОП заработи в Хасково

КабинетътНов център за работа с деца със специални образователни потребности заработи в Хасково. Той се намира на улица „Каменна“ 6Б, където е кабинетът на общопрактикуващият лекар д-р Живко Христов.

Всъщност група майки, чиито деца са негови пациенти, са инициатори за създаването на кабинета. Той работи от началото на седмицата и вече има трима потребители. Едното от децата е с лицева аномалия, другото – с леко изоставане в нервно – психическото развитие,  а третото – с ДЦП.

В центъра ще работят логопед, психолог и рехабилитатор, разказа д-р Живко Христов. Работата на децата със специалисти ще се заплаща. Един час ще струва 10 лева.

„Ще бъдат привлечени и спонсори, които ще поемат таксата на пациенти от социално слаби семейства. Дори вече първата благодетелка е налице„, каза личният лекар. Това е жена от Хасково, която е заявила готовност да дари 500 лева. 

Центърът за работа с деца със специални образователни потребности ще може да бъде посещават от всеки, който има желание. Резервирането на час става на телефон 038 66 55 77.

Кабинетът Кабинетът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button