Хасково

Разследват четирима за контрабандни цигари и тютюн

Цигари, илюстрацияДосъдебни производства са образувани срещу четирима мъже за притежание на контрабандни цигари и тютюн.
Иззетото количество от димитровградските и хасковските полицаи през почивните дни е 855 кутии цигари и 85 кг тютюн.

100 от кутиите са иззети при проверка на Опел Астра, шофиран от 28-годишен маджаровец. Последвал е обиск на гараж, ползван от мъжа, където са намерени още 70 кутии.

Същия ден димитровградските криминалисти са проверили гараж на улица „З.Зограф“ в града, стопанисван от 53-годишен местен жител. В помещението са намерени 682 кутии от различни марки.

Останалите 3 кутии са иззети вчера на Неделен пазар в Димитровград от лек автомобил Опел Астра, управляван от 48-годишен старозагорец.

85 кг нарязан тютюнът е открит при полицейска проверка на лек автомобил Ланчия на Автопазара в Димитровград. Колата е шофирана от 57-годишен мъж от Пловдив.

Цигарите и тютюна са иззети с протоколи за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button