Регион

Полицаи арестуваха джебчийка в действие

Портмоне41-годишна жителка на Първомай е в ареста за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Жената е била задържана в момент, когато се е опитвала да „свие“ портмонето на 26-годишна димитровградчанка на Неделния пазар в града. Полицаите са предотвратили кражба на 350 лева, намиращи се в портмонето на младата жена. Извършителката е задържана до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Четири кражби от автомобили са станали в Любимец през уикенда, допълват от полицията. Неизвестно лице е проникнал в товарни автомобили Волво, Ивеко, Камаз и Ман, паркирани в стопанския двор на града. Чрез разбиване на капачките на незаключените резервоарите е извършена кражба на общо 550 литра дизелово гориво. По случаите са образувани досъдебни производства.

В РУП-Хасково е получено съобщение и за откраднат мотопед със заключено кормило, паркиран на ул. „Днав“. За кражба на пари сигнализират от димитровградското управление. Вчера е получен сигнал от кмета на село Скобелево, че след разбиване на дървена входна врата е проникнато в кметството и от стая са откраднати 35 лева.

Още една кражба на пари е регистрирана в село Ябълково. След счупване стъкло на витрина е проникнато в хранителен магазин, откъдето са отмъкнати 250 лева. Последната регистрирана кражба за денонощието е в село Брод. От частен дом след счупване на стъкло на прозорец са откраднати 2 килима, 4 гуми, 2 джанти и 20 метра кабел. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button