Хасково

Костадин Костадинов стана шеф на ИАРА – Хасково

МрежиС оценка малко над 4 временно изпълняващият длъжността началник на ИАРА – Хасково Костадин Костадинов ще е новият постоянен шеф на местната структура на агенцията. Той е единственият от явилите се на конкурса, който е покрил минималните критерии за заемане на въпросния пост.

Както Haskov.info вече писа кандидатите за директорския пост бяха петима – Красимир Ангелов, Добри Кузманов, Данаил Делчев, Гюнай Юсуф и Костадин Костадинов. Един от тях въобще не се е явил на конкурса миналия понеделник. От четиримата явили се на теоретичния изпит, един не е покрил мимимума.

Така на събеседването конкурентите са били трима. Единият от тях е получил оценка под 3, вторият – малко над 3. Само Костадин Костадинов е успял да премине и втория етап с оценка над 4, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на ИАРА. Очаква се в края на юни Костадинов да бъде назначен официално.

До избор на нов началник на ИАРА – Хасково се стигна след протест на група рибари, недоволни от работата на предишния шеф д-р Милчо Милчев. Първият опит да му бъде намерен заместник бе на 15 април. Тогава нито един от кандидатите не успя да премине първия етап. Това наложи ръководството в София да обяви нов конкурс, който се проведе миналата седмица и одобри кандидатурата на Костадин Костадинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
glaven
glaven
18.06.2013 0:51 0:51

Ха, дъртият педераст пак се намърда!!!!

рангел
рангел
18.06.2013 8:21 8:21

Само това ли измисли малоумникооо

Back to top button