Хасково

Арда отнесе кола, хасковлия заключен вътре

Река Арда, илюстрацияХасковлия за малко не загина след като река Арда го повлече с автомобила му.

Вчера младият мъж отишъл на плаж край Маджарово. Около 19:00 часа, когато започнало контролираното изпускане на водите от ВЕЦ „Студен кладенец“, нивото на Арда започнало много бързо да се покачва. Хасковлията видял как реката повлича колата му, която била паркирана край брега.

За да спаси возилото, той взел ключовете и хукнал да го премести на безопасно място. Тичайки към автомобила обаче изпуснал ключовете и в паниката си не могъл да ги намери. Младият мъж обаче не се отказал и се шмугнал в колата през багажника.

Влизайки вътре капакът се затворил и хасковлията се оказал в капан. Въпреки ужаса, той успял да позвъни на спешния телефон 112. До идването на пожарникарите, борейки се за живота си, мъжът счупил задното стъкло на автомобила си и успял да се измъкне. Той е с порезни рани, но жив. Минути след това на място дошли пожарникарите, които успели да изтеглят и автомобила от водите на Арда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button