Хасково

Забързан шофьор помете баба и внуче на пешеходна пътека

КатастрофаБаба и внуче са били блъснати на пешеходна пътека в Хасково от лек автомобил Опел Астра, съобщават от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал вчера по обяд на бул. „Съединение“.

54-годишна жена и 6-годишно момченце пресичали главната улица по пешеходна пътека, когато били ударени от 35-годишен шофьор Поради движение с несъобразена скорост мъжът не могъл да спре и да осигури предимство на пешеходците.

От сблъсъка жената и детето са с охлузвания. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

От полицията съобщават за задържан 22-годишен харманлиец без книжка. Униформените са го заловили да шофира лек автомобил Опел Корса без да притежава свидетелство за правоуправление на МПС, в срока на изтърпяване на първото идентично наказание. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.06.2013 18:15 18:15

na takiva pe***ast4eta trjabva da im se vzima knigkata vednaga ,kakto i edin mnogo solen akt da im se napravi i togava ste vidim dali taka ste prodalgavat da si karat kato ludi ,v naseleno mjasto i na peshehodna pateka???!!!!!

Back to top button