Регион

Ограбиха жена от Черногорово, взеха й синджира

ПолицияБез златен синджир остана 30-годишна жителка на димитровградското село Черногорово. Вчера около 14:15 часа непознат за нея мъж на възраст около 30-35 години е издърпал от врата й 10-грамовия синджир.

Според потърпевшата нападателят е висок около 170 сантиметра, с къса прошарена коса и характерно челно оплешивяване. Работата по издипването му продължава, съобщават от полицията.

От Областната дирекция на МВР съобщават за задържан симеоновградчанин в момент на кражба на кабел. Ивайловградските полицаи са получили сигнал, че в района между селата Конници и Белополци е прекъсната връзката на телефонния кабел.

Пристигналата на място група е задържала 30-годишен симеоновградчанин, познат на органите на реда, а другите двама съучастници побягнали при вида на полицейските служители. Това са двама симеоновградчани на 47 и 28 години, които се издирват. От направения оглед е установено, че откраднатия съобщителен кабел е с дължина 900 метра.

Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Смях в ДИМИТРОВГРАДСКОТО село
Смях в ДИМИТРОВГРАДСКОТО село
19.06.2013 14:09 14:09

Тя толкова е била стока щом са взели синжира а нея са оставили,пфуу пълно с боклуци,че ги и връзват със синжири,бряаах…

....продължение...
....продължение...
19.06.2013 14:12 14:12

Продължение,голям смях в Димитровградското село Черноочене ха,ха,ха,хаааааааааа…..

Димитровградско …..

Черноочен
Черноочен
19.06.2013 14:36 14:36

Селото е Черногорово.

Back to top button