Хасково

Залятата с фекалии, поръчала да набият бившия й?

Залятата с фекалии съпругаХасковската бизнес дама, чиято сребърна бижутерия бе залята с фекалии, е поръчала да пребият бившия й съпруг. Това заяви самият той пред Haskovo.info.

Даниел Димитров обясни, че след многократни жалби от негова страна в полицията, съпругата му е била изобличена. Това станало в началото на тази седмица. На влизане в града в района на бензиностанция „Шел“ бившата съпруга била задържана в момент на разплащане с трима мъже, които трябвало да пребият Даниел.

Четиримата са арестувани за 24 часа, а залавянето им е станало възможно благодарение на използваните по случая специални разузнавателни средства.

Говорителят на Районна прокуратура – Хасково Цвета Пазаитова потвърди за случая и допълни, че е образувано досъдебно производство. В момента тече двумесечен срок, в който се извършва следствени действия. Ако бъде доказана вината на залятата с фекалии съпруга, ще й бъде повдигнато обвинение.

Даниел Димитров разказа още, че многократно е бил подлаган на тормоз от страна на бившата си съпруга и майка си. Всичко започнало преди 6 месеца, когато той напуснал жена си. „Всичко е за пари.“, коментира Димитров. Той допълни, че няма нищо общо с заливането на бижутерията с фекалии. По думите му или бившата му жена сама си е поръчала „вонящия подарък“, за да си направи реклама или нервите на нечия друга съпруга не са издържали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
20.06.2013 14:07 14:07

занимавате ни с живота не леките жени в хасково

Анонимен
Анонимен
20.06.2013 14:52 14:52

ама тряя се знае тия шаврантии какви ги вършат

gost
gost
20.06.2013 16:06 16:06

ама тоя бил самата НЕВИННОСТ……

Анонимен
Анонимен
20.06.2013 16:20 16:20

тоя дидо е баси гея

Анонимен
Анонимен
20.06.2013 19:43 19:43

javno vsi4kite laina v bukvalnija i prenosen smisal idvat ot tazi shafrantija-k*rvi4ka?!!!takiva sa mrasnite,,biznes dami,,grandomanki,snobarki,mrasnici!!!!!!! osven da iznudvat,da iskat pari4ki ,hodjat i si go slagat postojanno-mrasnici i k*rvi4ki?!!!!!takava trjabva da i se izredjat edno sled drugo mnogo,posle da izede edin hubav boi,da i vzemat vsi4ko koeto ima,zastoto tova e blagodarenie na pari4kite na bivshija i mag??!!!trjabva da ostane bez nishto,bezpari4ki,za da uceni kak se izkarvat s istinski trud ,a ne s frackane i nakraja da ja polejat naistina s laina otgore do dolu?!!!za takiva k*rventiiki koito ne sa nikak malko -tova trjabva da im se slu4i?!!!

Писалка
Писалка
23.06.2013 7:54 7:54

Сега да видим кой ще и купува оригиналните дрехи на Кавали,Долче и габана и т.н. и ще носи ли обувчици от 4000 лева и ще набива ли токчетата си в земята по центъра като върви като арабски кон

Анонимен
Анонимен
23.06.2013 19:58 19:58

te za sagalenie mrasnicite-izpolzva4ki-k*rvenyiiki-grandomanki-snobarki-ligli it.n. v haskovo i v cjalata ni dargava sa tvarde mnogo??!!!zasto li???ami zastoto ima takiva lumpeni,,barovci,,-prostaci,mafiot4eta,koito gi sazdavat i ligavjat stra6no mnogo?!!!!!a v sashtoto vreme ima horica,deto svarzvat edvam dvata kraja???!!!!!

Анонимен
Анонимен
24.06.2013 14:18 14:18

za sagalenie mrasnicite-k*rvi4ki-izpolzva4ki-drandomanki-snobarki-ligli i t. n. v dargavata ni i po-specialno v prostashkoto haskovo sa tvarde mnogo,4e i se izdavat,da???!!!!!!!!!!!!!!!zashto li???ami zashtoto ima takiva lumpeni,,,barov4enca,,-deto ne si znajat parite,a i ne se znae otkade gi imat-palni prostaci,mafiot4eta,lainar4eta,koito gi sazdavat i ligavjat strashno mnogo tezi pikli?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a vsashtoto vreme ima hora i to dosta,koito edvam svarzvat dvata kraja-njama kakvo da jadat???!!!!!!!!!!razbrahte li be razligaveni i nagli k*rventiiki???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button