Хасково

40 от СОУ „Васил Левски“ се дипломираха

Завършващите40 зрелостници на най-старото училище в Хасково – СОУ „Васил Левски“, получиха своите дипломи за завършено средно образование. Пред паметника на патрона на гимназията, родители, учители и ученици споделиха мигове на вълнение и радост от успешното приключване на този важен за децата етап от живота им, съобщават от школото.

Отличници на випуска са Петя Хаджиева, Дияна Хубенова и Хабибе Али.

Гордост за училището са отличните оценки на Диляна и Петя на матурата по български език и литература, където са изкарали съответно 5,65 и 5,53.

ЗавършващитеС отлични резултати от държавните зрелостни изпити по биология и здравно образование, който е първи профилиращ предмет за випуска са четирима ученици. Това са Хадиме Емин – 6,00, Петя Хаджиева – 5,95, Хабибе Али – 5,81 и Нурай Мюмюн – 5,56.

Изключителен успех за СОУ „Васил Левски“ е и отличната оценка на матурата по математика – 5,98 на Мария Запрянова, допълват от гимназията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
20.06.2013 17:23 17:23

Браво на турските момичета, които са искарали „Отличен“на матурите ПоБИОЛОГИЯ.!!!!!??!Минали са българките“

Back to top button