Хасково

Община Хасково пак иска военни имоти

Община ХасковоЗа пореден път община Хасково ще направи опит да получи безвъзмездно от Министерството на отбраната военни имоти на територията на общината. Целта е те да могат да бъдат използвани от администрацията за развитието на инфраструктурата на Хасково, се казва в докладна записка от председателя на Общински съвет – Хасково Иван Иванов.

Предложението му ще бъде гласувано на предстоящата сесия следващата седмица.

Повод за искането администрацията да получи безвъзмездно няколко военни имота е включването им в приетия вече Интегриран план за градско възстановяване и развитие и възможностите за финансирпане по европейски програми.

Имотите посочени в докладната са бившите казарми на ул. „Булаир“, над ул. „Дунав“, до бул. „Васил Левски“ и ул. „Ком“, Щаба на дивизията на бул. „Раковски“ и ул.“Дунав“, бившия КЕЧ  на ул. „Дунав“, бившата писта в село Малево и военния имот в землището на село Узунджово.

Междувременно кметът Георги Иванов обяви днес, че общината е получила от държавата част от двора на училище „Христо Смирненски“, където предстои да бъде построена спортна зала. Задвижена е и процедурата по придобиване на бившия куклен театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.06.2013 15:33 15:33

Ебах ти и лакомията,този мръсник няма ли кой да го спре?Гладна Узунжовска мастия.Кабеларките гихвана за хуя,сега пак военните имоти пфуу…

rendjar
rendjar
21.06.2013 16:32 16:32

ЗА воените имоти МО мяма да му ги даде на този Узонджовски циганин.

inko
inko
22.06.2013 16:04 16:04

Вие сте хора които не виждате по – далече от носаси и само мрънкате и руптаете ,хора с комплекси и не доволни от живота.Този човек които го наричате Узунджовски циганин направи толкоз много за Хасково че трябва да се гордеете че живете в този град .Но вие сигурно не сте ходили по далече от Хасково за да видите какви други градове има.Че какво му е на Узунджово много хубаво село си и се научете да пишете правилно не УЗОНДЖОВО,а УЗУНДЖОВО.

5225
5225
23.06.2013 13:03 13:03

До инко,ти най напред иди да се изчукаш с Узунжовската мастия и то гава драскай глупости.
А повече от ясно е че си неграмотен защото не се пише Узун Д жово,а се пише Узунжово и ако не знаеш какво означава думата УЗУН и откъде идва името на селото иди се чукай…

Back to top button